Στην «Εκπαιδευτική Αναγέννηση» ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις Αθλητικές Δραστηριότητες, που εμπλουτίζουν το καθημερινό πρόγραμμα των μαθητών σε όλες τις βαθμίδες. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Σχολείου μας ο κάθε μαθητής μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες εκγύμνασης και δημιουργικής εκτόνωσης μέσα από ατομικά και ομαδικά αθλήματα, καλλιεργώντας έτσι, πέρα από τη φυσική αγωγή, και την κοινωνικότητά του.

Στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό ο κάθε μαθητής επιλέγει δύο αθλητικές δραστηριότητες, καθεμία από τις οποίες παρακολουθεί δύο φορές την εβδομάδα.

Στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο ο κάθε μαθητής επιλέγει δύο αθλητικές δραστηριότητες, καθεμία από τις οποίες παρακολουθεί μία φορά την εβδομάδα.

Όλοι οι μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις αθλητικές δραστηριότητες που επιθυμούν:

  

 

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Α'  Β'  Γ'  Δ'  Ε'  ΣΤ' Α' Β' Γ' Α' Β' Γ'

Κολύμβηση

                         

Καράτε

 

                       

Τένις

 

                       

Μπαλέτο

 

                       

Ποδόσφαιρο

 

                       

Μπάσκετ

 

                       

Μοντέρνος χορός

 

                       

Πινγκ πονγκ

 

                       

Βόλεϊ

 

                       

Water polo

 

                       

ASIS20122013

Μέσα από τη συμμετοχή τους στις αθλητικές δραστηριότητες, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν μέρος σε Ενδοσχολικούς Αγώνες αλλά και Διασχολικά, Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

 

  

 

 

 

Copyright 2012. Joomla 1.7 templates free. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ