ΟΜΙΛΟΙ

H «Εκπαιδευτική Αναγέννηση», πέρα από το υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκό και παιδαγωγικό έργο της, προσφέρει στους μαθητές της τη δυνατότητα συμμετοχής σε Ομίλους, με υπευθύνους εκπαιδευτικούς από το διδακτικό της προσωπικό ή και με τη βοήθεια εξωτερικών συνεργατών.

Η συμμετοχή των μαθητών στο πρόγραμμα καλλιεργεί τις κλίσεις και τα ταλέντα τους και ικανοποιεί την ανάγκη τους να ασχοληθούν με κάτι για το οποίο ενδιαφέρονται ιδιαίτερα και αγαπούν.

Όλοι οι Όμιλοι έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τη δουλειά τους είτε στο πολιτιστικό διήμερο Open Weekend στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς είτε μέσα από συμμετοχές σε πρωταθλήματα, διαγωνισμούς, εκθέσεις, φεστιβάλ ή ακόμα και με εκπαιδευτικές επισκέψεις σχετικές με το αντικείμενο μελέτης.

Ορισμένοι Όμιλοι, όπως είναι ο Όμιλος Forensics, Όμιλος Model United Nations, Θεατρικός Όμιλος, Όμιλος Χορωδίας και Όμιλος Ρομποτικής, για την προετοιμασία τους για τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις ή διαγωνισμούς προγραμματίζουν συναντήσεις εκτός του σχολικού προγράμματος.

Κάθε μαθητής του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου επιλέγει έναν Όμιλο, ο οποίος πραγματοποιείται μια φορά την εβδομάδα.

 

Πιο αναλυτικά:

Δημοτικό

Γυμνάσιο

Λύκειο


Copyright 2012. Joomla 1.7 templates free. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ